Bord de l’Eau

Το Bord de l’Eau drinkroom είναι ένα κομψό μπαρ μέσα σε μία εμπορική στοά. Εδώ ξεκινάτε την ημέρα σας με ένα φλιτζάνι καφέ, ή τελειώνετε με ένα κοκτέιλ. Ένας ζωντανός χώρος όπου συχνά πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, πάντα πιστές στην αισθητική και τον χαρακτήρα του Bord de l’Eau.

0 comments

Πολυχώρος Μύλος

Ο ιστορικότερος συναυλιακός χώρος της πόλης βρίσκεται εντός του πολυχώρου του ΜΥΛΟΥ, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά και μουσικά δρώμενα της πόλης. Από το Club του ΜΥΛΟΥ έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια σημαντικές μουσικές προσωπικότητες και συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.    

0 comments

Αίθουσα Δοκιμών & Συναυλιών Κ.Ο.Θ. «Σόλων Μιχαηλίδης»

Η Συμφωνική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα και πλούσιο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο από την ίδρυσή της το 1959 μέχρι σήμερα. Η περιοχή του ΤΣΣΟ κυριαρχεί στη θάλασσα της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες λόγω της διάταξης του χώρου και της μοναδικής αισθητικής του.

0 comments

WE

Ένα ιστορικό κτίριο της Θεσσαλονίκης «ζωντανεύει» για να καλωσορίσει ξανά το κοινό της πόλης! Το κτίριο επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ως στρατιωτική αποθήκη, αργότερα μετατράπηκε στη θρυλική ντίσκο Traffic, και έγινε η έδρα της περίφημης ομάδας χόκεϊ Πιγκουίνοι Θεσσαλονίκης. Στη δεκαετία του ΄80 λειτούργησε εκεί το πρώτο παγοδρόμιο της πόλης, για να στεγάσει […]

Αίγλη Γενί Χαμάμ

Αίγλη Γενί Χαμάμ, η πλέον ξεχωριστή πρόταση για υπέροχο φαγητό, ξεχωριστά cocktails και μουσικά ταξίδια που συμπληρώνουν απολαυστικά την εμπειρία του επισκέπτη! Λίγα λόγια για την ιστορία της Αίγλης Γενί Χαμάμ: Το Γενί Χαμάμ (τουρκ. Yeni Hamam, νέο χαμάμ) είναι κτήριο της Οθωμανικής περιόδου στη γωνία των σημερινών οδών Κασσάνδρου και Αγίου Νικολάου στη Θεσσαλονίκη. […]