Τι προσφέρει το #MSG;

Τα 60 φεστιβάλ showcase που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη βασίζουν την επιτυχία τους επάνω στο πολυδιάστατο πρόγραμμα τους. Μέσα από δημόσιες παραστάσεις, μουσικά συνέδρια και εμπορικές εκδηλώσεις, διαμορφώνουν μία βάση επάνω στην οποία οι νέοι καλλιτέχνες μπορούν να εξερευνήσουν τα μουσικά μονοπάτια με άξονα την προώθηση της δουλειάς τους. Καθιερωμένοι και επερχόμενοι μουσικοί μαθαίνουν πως να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σε ένα καταξιωμένο διεθνές κοινό που αναζητά ταλέντα και συνεργασίες.

Το #MSG γίνεται η ευκαιρία που οι Έλληνες μουσικοί αναζητούν για να διευρύνουν τους μουσικούς τους ορίζοντες πέρα από τα σύνορα. Σφίγγοντας τα χέρια με εκπροσώπους φεστιβάλ διεθνούς φήμης, οι οποίοι καλούνται να ακούσουν, να αξιολογήσουν και να διαλέξουν μελλοντικούς συνεργάτες, βρίσκουν ένα πάτημα που θα δώσει πνοή στις μουσικές τους φιλοδοξίες.

Η Προετοιμασία ενός σωστού προφίλ

Για το λόγο αυτό η παρουσία μία μπάντας στο #MSG πρέπει να συνοδεύεται από ένα σωστό τρόπο ανάδειξης του προφίλ, των ικανοτήτων και της εμπειρίας, στους ενδιαφερόμενους καλεσμένους. Το showcase, απαιτεί συμμετέχοντες που έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους και είναι πια έτοιμοι μετά από την ήδη υπάρχουσα εμπειρία να σταθούν στο ύψος εμπορικών συμφωνιών και να προμοτάρουν την δουλειά τους. Κάτι τέτοιο απαιτεί προετοιμασία και οργανωτικότητα, έτσι ώστε η στιγμή της εμφάνισης επάνω στη σκηνή, να είναι απλά η αφετηρία μίας επιτυχημένης διαδρομής πέρα από τα σύνορα, με στάσεις στα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα του πλανήτη.

Κάτι παραπάνω από μία απλή συναυλία. Κάτι παραπάνω από ένα απλό κοινό.

Το #MSG σου δείχνει τον μουσικό δρόμο για την επιτυχία.

Share

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.