Παναγιώτης Κουντούρης

Ο Παναγιώτης Κουντούρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακός απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Πολιτιστική Διαχείριση και Επικοινωνία.

Σπούδασε μουσική στο Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” (τομέας Organ-Keyboards) και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (Κρουστά και Ανώτερα Θεωρητικά). Είναι κάτοχος του Διπλώματος “Grade 4” της Yamaha Music Foundation. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια performance για το Electone (ηλεκτρικό όργανο) με σημαντικούς καθηγητές της YMF, ανάμεσα στους οποίους οι κ. Hojo, Ikoma, Owoda, Eliot, Marroti, Donon, καθώς και σεμινάρια πιάνου με τους M. Newman, Γ. Χατζηνίκο και N. Ben-Or.

Έχει εμφανιστεί σε ατομικά ρεσιτάλ και σε συναυλίες σε διάφορες ελληνικές πόλεις και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Φωνητικού Κουαρτέτου «The Performers Quartet» το οποίο συνόδευε στο Electone, ενώ παράλληλα επιμελoύνταν και τις ενορχηστρώσεις. Συνεργάστηκε με τη “Χορωδία Θεσσαλονίκης” -της οποίας υπήρξε μέλος- σε διάφορες παραγωγές, συνοδεύοντάς με το Electone (μιούζικαλ στην Αίγλη, tangos, Gala Strauss, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) αλλά και σαν σολίστ εκκλησιαστικού οργάνου

Εργάστηκε ως Διοικητικός Διευθυντής του Ωδείου Φίλιππος Νάκας στην Θεσσαλονίκη από το 1996 ως το 2001.Από τον Μάρτιο του 2001 εργάζεται στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ως Υπεύθυνος Παραγωγής, ενώ από τον Ιούνιο του 2008 κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού στον ίδιο φορέα.

Share

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.