Maximilian Paproth

Ο Maximilian Paproth μπήκε στην ομάδα της Universal Music Group λίγο μετά τη Sony / ATV, όπου ήταν επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος για τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία και μέλος της ευρωπαϊκής A&R.

Πιο πριν και για περισσότερο από 10 χρόνια, εργαζόταν στην ανεξάρτητη μουσική εκδοτική εταιρεία Budde Music ως Διευθύνων Σύμβουλος για τις δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από την είσοδό του στην Sony / ATV το 2014.

Καθ ‘όλη την πορεία της καριέρας του, ο Paproth έχει υπογράψει συμβόλαια με καλλιτέχνες όπως οι Felix Jaehn, Milky Chance, Annenmaykantereit, Wincent Weiss, Joris, Max Giesinger, Moderat, Digitalism και Cubeatz.

Σε αυτή τη νέα θέση που δημιουργήθηκε και ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου, υπογράφει συμβόλαια με ευρωπαϊκά και διεθνή ταλέντα και είναι υπεύθυνος για και την εξέλιξή τους.

Εστιάζει επίσης στην ενεργοποίηση δημιουργικών ευκαιριών μεταξύ εγχώριων UMG δισκογραφικών και τοπικών καλλιτεχνών στην Κεντρική Ευρώπη, υποστηρίζοντας παράλληλα την ομάδα A&R της Universal Music της Γερμανίας σε μελλοντικά σχέδια.

E-mail: Maximilian.Paproth@umusic.com

Share

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.