Μαρία Καραγιάννη

Η Μαρία Καραγιάννη είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια και πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ. Επί σειρά ετών διετέλεσε στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς και τα τελευταία χρόνια διευθύντρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και στον τομέα Επιχειρηματικών Δανείων. Ασχολήθηκε με τα κοινά και στις Δημοτικές Εκλογές το 2019 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και ορίστηκε Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 ανέλαβε καθήκοντα ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Είναι Πρόεδρος της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΑΕ/ΟΤΑ, Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ , Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΠΘΕ -Δημοτική Εταιρία Ενημέρωσης και Πληροφόρησης- και Μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Share

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.