Παράταση αιτήσεων για το open call | 2o Music Showcase of Greece «Άνοιγμα» αιτήσεων και για καλλιτέχνες από την Ευρώπη!

Έπειτα από το επιτυχημένο πρώτο κάλεσμα, το 2ο Music Showcase of Greece, δίνει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους μουσικούς να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ που θα τους φέρει σε επαφή με αναγνωρισμένους ανθρώπους της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Μετά από πλήθος αξιόλογων συμμετοχών διαφορετικών μουσικών σχημάτων και ακουσμάτων, η προθεσμία αιτήσεων παρατείνεται έως τις 20 Ιουλίου 2019 δίνοντας την ευκαιρία σε ανερχόμενους καλλιτέχνες να μπουν στον ρυθμό του #MSG2, ανεβαίνοντας στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Η φετινή διοργάνωση, όμως, προχωράει ένα βήμα μπροστά εισάγοντας μία καινοτομία: για πρώτη φορά «ανοίγει» το open call και για ανερχόμενους καλλιτέχνες από ολόκληρη την Ευρώπη! Από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου, μπάντες και μουσικοί από το εξωτερικό θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο #MSG2 και να παίξουν για το κοινό στις μουσικές σκηνές του φεστιβάλ!

Στο #MSG1 παρουσίασαν τη δουλειά τους 20 ελληνικές μπάντες σε περισσότερους από 3000 θεατές, αλλά και 35 καλεσμένους από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ισραήλ, τη Σουηδία, την Ολλανδία, τη Λετονία, την Πορτογαλία και τη Δανία. Η περσινή διοργάνωση δημιούργησε συνεργασίες στο εξωτερικό για αρκετές από τις μπάντες που συμμετείχαν, ενώ ανέδειξε νέα μουσικά ταλέντα, αποδεικνύοντας ότι το #MSG είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ. Είναι ένα μουσικό marketplace που φέρνει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος: τη μουσική.

Το 2ο Music Showcase of Greece θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 4 έως 8 Δεκεμβρίου 2019 σε 6 διαφορετικά σημεία της πόλης. Τα κριτήρια επιλογής των συμμετεχόντων είναι: Δισκογραφία / Σκηνική παρουσία / Τεχνική κατάρτιση / Αυθεντικότητα (μουσική – στίχοι) / Καινοτομία (στον ήχο, στην σκηνική παρουσία, στον πειραματισμό, στη μίξη ειδών μουσικής) / Βιογραφικό (συμμετοχές σε φεστιβάλ, συναυλίες, openings) / Εξωστρέφεια μπάντας (ταυτότητα, ιστοσελίδα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Δηλώστε συμμετοχή, ανεβείτε στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και ανακαλύψτε το εισιτήριο για τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη!

Προϋποθέσεις και διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο www.musicshowcase.gr

Αυτόν τον Δεκέμβριο, το 2ο Music Showcase of Greece εδραιώνει την Ελλάδα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Εσύ, θα είσαι εκεί;

Share

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.