Δημήτρης Αγγέλης

Ονομάζομαι Δημήτρης Αγγέλης. Γεννήθηκα στις 30-05-1978 στα Ιωάννινα. Έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Μάγειρας στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Θεσσαλονίκης. Από το 1998 έχω εργαστεί ως μουσικός επιμελητής σε διάφορους χώρους. Έχω συμμετάσχει στη δημιουργία ενός αυτοοργανωμένου, μη-κερδοσκοπικού καλλιτεχνικού περιοδικού με τον τίτλο “Ντουί”, 2009-2011, ως αρθρογράφος και εκδότης. Έχω συμμετάσχει στη δημιουργία και στη λειτουργία ενός αυτοοργανωμένου, μη-κερδοσκοπικού χώρου, που ονομαζόταν “Βιοτεχνία”, 2010-2014, στον οποίο επιμελήθηκα διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις σχετικές με τη μουσική, τις εικαστικές τέχνες και τη γαστρονομία.

Από το 2015 είμαι συνιδιοκτήτης ενός καλλιτεχνικά προσανατολισμένου πολυχώρου ο οποίος ονομάζεται “Το Πικάπ” και ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είμαι ο καλλιτεχνικός διευθυντής αυτού του χώρου. Οι δραστηριότητες του “Πικάπ” περιλαμβάνουν τη λειτουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού, ενός δισκοπωλείου, ενός βιβλιοπωλείου, μιας γκαλερί με το όνομα “The Room”, ενός καφέ-μπαρ με καθημερινά dj sets, δύο διαδικτυακών πλατφορμών σχετικών με την εικαστική και μουσική δημιουργία στη Θεσσαλονίκη, ενός διαδικτυακού περιοδικού σχετικού με την τέχνη, την παραγωγή τριών σειρών βίντεο σχετικών με τη μουσική, μιας δισκογραφικής εταιρείας, καθώς και πολυάριθμών συνεργασιών με διάφορους εξωτερικούς συνεργάτες, άτομα, ομάδες και οργανισμούς.

Share

Leave a comment

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.